Handlekurv


Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

SolbeskyttelseUV- og badeklær passer perfekt for alle herlige stunder i solen. 

Om ditt barn skal være ute i solen er plagg med UV-beskyttelse alfa omega. Så pass på å beskytte ditt barns følsomme hud mot solens stråler ved hjelp av badetøy og UV drakter, solhatter med brem og beskyttelse for nakken samt evt. badesko. Takket være disse plaggene, kan dine barn leke på stranden uten at du trenger å uroe deg for at de skal brenne seg. Selvfølgelig bør plaggene kompletteres med solfaktor med minst SPF 30. Tenk på at de aller minste helst ikke skal oppholde seg i solen i det hele tatt.For oss er det viktig at klesplaggene i vårt sortiment gir den beskyttelsen som de utgir seg for å gi, også når klærne brukes en stund eller når de har blitt vasket. Den kvaliteten og holdbarheten som UV-klærne gir, kan variere fra merke til merke.

Her får du noen tips på hvordan du beskytter ditt barn mot UV-stråler:Å investere i en bredbremmet hatt er avgjørende for at ditt barn skal få en fullverdig beskyttelse mot solens UV-stråler. Vi anbefaler at dere velger en hatt eller en skyggelue med en brem. En skyggelue er et bra eksempel på en beskyttelse mot solen, takket være det tette vevde stoffet og sin brede brem som gir en idealistisk beskyttelse for ditt barns ansikt.


Solbriller er noe man bør ha for å forhindre skader på øyet til små barn.


Alle barn som ferdes i solen oppfordres til å bruke shorts eller badetøy, laget av tett vevde stoffer. Det er veldig viktig å passe på at klærne er testet og beholder sin UV-beskyttelse også etter vask og slitasje.

For å kontrollere at de klesplaggene dere bruker i UV-beskyttende sammenhenger er tett nok vevde for å gi en fullverdig beskyttelse, kan dere holde opp plagget mot solen og se om UV-stråler lyser gjennom plagget eller ikke. Om lyset kommer gjennom, er beskyttelsen ikke effektiv nok for å beskytte ditt barn mot solens skadelige stråler.Badekåpe er fint for å beskytte din baby mot solens skadelige stråler etter et bad. Ettersom spedbarn opp til 6 måneder bør holdes borte fra solens UV-stråler mellom kl. 10-16, kan de med trygghet plasseres i skyggen denne tiden.

Solkrem, bruk alltid solfaktor med minst 30+ SPF.

Det er viktig å huske på at våte klær minsker beskyttelsen mot UV-stråler, så pass på å bytte fra våte klær til tørre.


Bade- soltøy finner du her