Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Fri frakt over 1000 kr

Om oss

                                                                                  Video: Mediaservice ASDet var noe tilfeldig at  jeg Tone Holte Myrberg,  i august 2000 overtok en barnebutikk i Risør, og slik startet min lange karriere innen barneklær.  I dag driver jeg klesbutikken Bare Barn på ALTI Harebakken.
Vår lange fartstid taler for seg selv, og vår kjærlighet for faget er noe kundene drar stor nytte av.  

Hos Bare Barn legger vi vekt på å skille oss litt ut ifra de store barnebutikkjedene. Vi  plukker selv ut hvert enkelt plagg til kolleksjonen som tas inn til butikken, og setter vårt personlige preg med vårt helt unike utvalg. 

Fagpersoner 

I en jungel av barnebutikker er det lett å gå seg vill. Hvor kan man finne de riktige plaggene til barnet, og hva er det egentlig de trenger til barnehagen og til skolestart?  Vi som jobber hos Bare Barn har en tydelig målsetning om å hjelpe, veilede og gi gode råd på veien.

– Det er mye å huske på som foreldre. Hos oss jobber vi i forhold til hva som er behovet hos den enkelte kunde som vi møter. Vi vi ønsker å gi kundene trygghet, og har en genuin interesse for barn og deres behov i de ulike fasene som foreldrene skal lose dem igjennom. Denne forståelsen gir oss innsikt i hva foreldre bør tenke på, og ikke minst et solid grunnlag for å gi riktig veiledning.

Bærekraftig barnetøy

Vi kan ikke bare hjelpe deg med å få på plass klær til barnet tilpasset hver enkelt sesong og behov. Men hjelper også mer enn gjerne kundene til å tenke mer langsiktig. Hva kan være et smart valg for å sikre at barnet kan ha nytte og glede av hvert enkelt plagg lengst mulig?


– Bærekraft er ikke bare prat her på Bare Barn. Det blir mer og mer viktig å ta hensyn til miljøet på alle arenaer i livet, også her i butikken. Vi bruker ikke plastposer, men kun papir. Og flere av merkene vi fører har stadig mer fokus på bærekraft. 

– Vi ser en mye mer bevisst holdning både blandt leverandører og kunder nå enn for bare noen få år siden.


Pant på klær

Vår filosofi er at om du investerer i plagg av god kvalitet, så får du plagg som tåler bruk og som varer lenge.  

– Man behøver ikke å ha ti av en ting, det er bedre om man kjøper to-tre gode plagg. Klærne må tåle bruk, og skal holde seg fine mer enn i bare noen få vask. Og kjøper du tøy av god kvalitet så kan klærne gå i arv også.


Hos Bare Barn på Harebekken tar vi bærekraft på alvor også i praksis. Hvert år i mars arrangerer vi Green Friday i butikken, hvor kunder som leverer inn en gammel jakke får pant for denne når de kjøper en ny. De gamle jakkene tas med ned til Bali, og til prosjektet «Gi dem en Fremtid» som Tone og hennes familie leder.

– Vi har ikke kapasitet til å gjøre det på alt av tøy, men i stedet for at de blir kastet så kommer disse jakkene til nytte.

Nettbutikk og «Klikk-og-hent»

Hos Bare Barn på Harebakken er det enkelt å handle i en travel hverdag.

– Det er mange foreldre som befinner seg i tidsklemma, hvor begge jobber lange dager, og det er lite tid i hverdagen til å gå og kikke i butikker etter det du trenger. Folk i dag må være mer effektive når de besøker butikker, ellers går ikke hverdagen opp.


Av denne grunn ble barebarnarendal.no startet opp, slik at man kan finne hele butikken i en funksjonell og oversiktlig nettbutikk. Fra den sendes barneklær til hele landet, og alle butikkens varer er synlige for kundene 24 timer i døgnet.

–  Noen velger å handle i fred og ro og venter så på å få varen tilsendt hjem. Andre velger «klikk og hent», og plukker opp en ferdig pose med varene sine direkte i butikken. Smidig og enkelt.


Trygt og enkelt

– Det er ofte de små detaljene som utgjør den store forskjellen for folk. Vi tror at Bare Barn på Harebakken skiller seg ut ifra mengden fordi vår kunnskap gjør at vi ikke bare forstår barnas behov, men også foreldrenes situasjon. Det er trygt å handle hos oss.


TIPS TIL EN GRØNNERE HVERDAG

-Handle smart, tenk bærekraft og at plaggene skal vare lenge

-Bruk termokopper og stålflasker i det daglige, begrens bruk- og kast

-Ta med handlenett når du skal ut og handle så sparer du verden for mange plastposer


Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for å bli oppdatert om nyheter og inspirerende trender, @barebarn